Verbouwing Dorpshuis Wezep van start - gemeente Oldebroek


Dienstverlening inwoners gaat vanuit andere locaties door.

Het Dorpshuis Wezep krijgt vanaf 2017 de functie van maatschappelijk centrum. Dat vraagt een verbouwing en uitbreiding die op 1 juni 2016 start. Het Dorpshuis is tijdens de verbouwing gesloten. Om de dienstverlening door te laten gaan, zijn het Sociaal Team en Vluchtelingenwerk tijdelijk op
andere locaties gehuisvest. De politie blijft wel bereikbaar in Het Dorpshuis. Ook de verenigingen en Senioren Wezep Oldebroek gaan naar andere locaties.

Wie zit waar?

Volgende week verschijnt in het Huis aan Huis een speciale bijlage met meer informatie over de bouw en de tijdelijke huisvesting van de gebruikers van het Dorpshuis.

Bestuur Dorpshuis Wezep

Het bestuur van het Dorpshuis blijft onder de gebruikelijke contactgegevens bereikbaar. Per telefoon via (038) - 375 83 48 en via mail info@dorpshuis-wezep.nl. Meer informatie over het Dorpshuis vindt u op www.dorpshuis-wezep.nl.

Vanaf 2017

Na de verbouwing wordt het Dorpshuis nog meer het hart van de samenleving van Wezep. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), de Bibliotheek en Icare Verpleging en Verzorging vestigen zich dan in het Dorpshuis. Heeft u volgende week na het lezen van de speciale bijlage nog vragen? Neemt u
dan contact op met projectleider Peter Zoombelt, telefoon 14 0525 of via stuur een mail.