Getuigenoproep voor fatale brand vanavond in Opsporing Verzocht


Getuigenoproep voor fatale brand vanavond in Opsporing Verzocht

Laatste update:
24-05-2016 | 18:08

Hellevoetsluis - Het programma Opsporing Verzocht besteedt vanavond aandacht aan de woningbrand in Hellevoetsluis in de nacht van donderdag op 20 mei. Er zijn twintig rechercheurs op de zaak gezet, alle mogelijke informatie is welkom.

Kort na 01.20 uur kregen medewerkers van 112 de melding binnen van een brand aan de Gruttostraat. De gezamenlijke inspanning van politie, brandweer en buurtbewoners om het echtpaar te redden mocht niet baten. In de loop van de vrijdagavond werden de lichamen van de 84-jarige vrouw en haar
even oude man geborgen.

Geen conclusie

De felle, uitslaande brand heeft het huis volledig in vlammen op laten gaan. Als gevolg van de brand zijn zowel de eerste als tweede verdieping ingestort. Door het instorten van het huis en de alles verwoestende vlammen is het lastig om conclusies te trekken over de mogelijke oorzaken.

Opsporing Verzocht

Met de uitzending van vanavond wil het team een groter publiek bij het onderzoek betrekken in de hoop dat zich onder de kijkers mensen bevinden die in de nacht van donderdag 19 mei op vrijdag 20 mei of de dagen voorafgaand aan het incident, verdachte personen of auto`s gezien rondom de woning?
Of anderszins meer weten over eventuele achtergronden.

Opsporing Verzocht is vanavond te zien op NPO 1 om 20.30 uur. De herhaling van het programma is op woensdagochtend op NPO 2, om 11.40 uur. Meer informatie is ook te vinden op Opsporingverzocht.avrotros.nl.