Tijdelijke afsluiting kruising N248/Grote Sloot in Schagerbrug


27 mei 2016 - Nieuwsartikel

De provincie Noord-Holland verricht onderhoud aan de Zijperbrug in Schagerbrug, gemeente Hollands Kroon. Tussen 31 mei en 3 juni wordt het brugdek van de Zijperbrug weer teruggeplaatst.

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren is de kruising N248/Grote Sloot in deze periode afgesloten voor wegverkeer.

Omleidingen

Van 31 mei 05.00 uur tot 3 juni 05.00 uur geldt voor al het gemotoriseerd verkeer en (brom)fietsverkeer een omleidingsroute. Verkeer vanaf De Stolpen richting Schagen wordt omgeleid via de N249, Keinsmerweg en de N248. Verkeer vanuit Schagen richting De Stolpen wordt omgeleid via de N245,
Zijperweg, Schagerweg en Dijkweg.

Omleidingskaart Zijperbrug

Stremming scheepvaart

Tijdens de werkzaamheden is het vaarverkeer gestremd van 1 juni 06.00 uur tot 2 juni 06.00 uur. Vaarverkeer richting Schagen wordt omgeleid via het Waardkanaal, kanaal Omval Kolhorn of het Balgzandkanaal.

Planning

Na het terugplaatsen van het brugdek wordt de bedieningsinstallatie van de Zijperbrug geinstalleerd. Uiterlijk 24 juni zijn de werkzaamheden gereed en is de Zijperbrug weer open voor verkeer.

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonenden terecht bij het Servicepunt Provincie Noord-Holland via tel. 0800-0200 600 (gratis) of e-mail servicepunt@noord-holland.nl. De werkzaamheden zijn ook te volgen op onze website en Twitter (@ProvincieNH).

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tweet
Deel