4 juni Boost your future: banenbeurs voor jongeren


Gepubliceerd op: 27 mei 2016

Op zaterdag 4 juni 2016 vindt Boost Your Future plaats: het carriere-event voor jongeren tussen 18 en 27 jaar uit de regio Haaglanden die hun toekomst een boost willen geven. Boost Your Future vindt plaats in het Haagse stadhuis. Ook Rijswijkse jongeren die op zoek zijn naar een (bij)baan of
een (vervolg)opleiding zijn van harte welkom.

Tijdens Boost Your Future zijn meer dan 50 bedrijven en werkgevers aanwezig waaronder Tempo-Team, Florence, Hilton the Hague, Miss Etam en Rabobank. Samen hebben zij meer dan duizend banen beschikbaar voor werkzoekende jongeren tot het niveau van MBO+.
Ook zijn er onderwijsinstellingen, zoals ROC Mondriaan, ID College en Haagse Hogeschool, aanwezig die jongeren terug naar school kunnen leiden of hulp bieden bij bijvoorbeeld de overstap van mbo naar hbo.
Medewerkers van Project014, de Jonge Krijger, Werkgeversservicepunt (WSP) en de Broekriem geven trainingen en workshops, onder meer over het maken van een video cv of jezelf leren presenteren voor een werkgever.

Vorig jaar tijdens Boost Your Future werden 1.700 netwerkgesprekken gevoerd, leverde dat voor 194 jongeren een concrete vervolgafspraak op en hielden zo'n 100 jongeren er een (bij)baan aan over.

Wanneer?

zaterdag 4 juni van 12.00 tot 16.00 uur

Waar?

Atrium van Stadhuis Den Haag, Spui 70

Meer weten?

www.boostyourfuture.nl en www.facebook.com/boostyourfuturedenhaag.

Bijlagen
Naam Grootte
Aankondigingsposter Boost your future 4 juni 798.5 KB


You might possibly need extra software to open these filesMore information about downloads

* Deel 4 juni Boost your future: banenbeurs voor jongeren op Facebook
* Twitter