Politie zoekt aanrander


Politie zoekt aanrander

Laatste update:
28-05-2016 | 09:36

Oosterhout - Een 21-jarige vrouw uit Oosterhout meldde dat ze aangerand was in het centrum van Oosterhout. De politie stelt een onderzoek in.

De aangeefster vertelde dat ze op vrijdagavond 27 mei 2016 rond 23.15 uur vanuit de Klappeijstraat richting Isabellastraat liep. Daar werd ze vanachter vast gepakt door een onbekende man, die haar gevolgd was. Ze voelde een hand op haar mond en werd vervolgens betast. Toen de vrouw begon te
gillen, stopte de dader zijn actie en sloeg op de vlucht richting de Catharinastraat. Ze raakte door de gebeurtenissen niet gewond maar was wel erg overstuur.

Signalement

De vrouw spreekt over een blanke man van ongeveer 35 jaar. Hij was ongeveer 1.80 meter lang en had een kaal hoofd. Hij droeg een zwart, kort jack met ristsluiting (vermoedelijk bomber jack), een donkere broek en donkere schoenen.

Informatie?

Hebt u vrijdagavond laat iets opvallends of verdachts gezien in de directe omgeving van de Isabellastraat? Denkt u de dader te kennen op basis van het signalement? Of heeft u andere informatie over deze zaak? Bel dan de politie op 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, geef dan u tip door
via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.