Arrestatie na mishandeling


Arrestatie na mishandeling

Laatste update:
28-05-2016 | 13:15

Eindhoven - Een 82-jarige man uit Tilburg deed aangifte van mishandeling. Hij was tegen de grond geduwd door een 40-jarige Eindhovenaar. De politie arresteerde de geweldpleger.

Vrijdagmiddag 27 mei 2016 ging de 82-jarige aangever boodschappen doen bij een supermarkt aan de Besterdring. In de winkel kwam hij ongewild in botsing met een kind.Het kind was aan het rennen in de gang en kwam vanuit het niets de hoek om gerend, waardoor een botsing niet te voorkomen was.
Dit bleek ook uit camerabeelden.

Proces-verbaal

Korte tijd later kwam de vader van het kind op een agressieve manier verhaal halen. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de vader, de aangever een duw gaf. Hierdoor viel de bejaarde man met een flinke smak tegen de frisdrankkoeling en belandde op de grond. De verdachte vertrok daarna en
liet de aangever achter. Het slachtoffer werd overeind geholpen door omstanders en winkelpersoneel. Omdat het kenteken van de auto van de dader genoteerd was, kon de verdachte onderschept worden bij zijn woning in Eindhoven. Hij werd gearresteerd en overgebracht naar het cellencomplex in
Tilburg. Daar is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. De camerabeelden van de gebeurtenissen zijn door de politie veilig gesteld en worden bij het dossier gevoegd.