Wijziging openstelling politiebureau Duiven


Wijziging openstelling politiebureau Duiven

Laatste update:
30-05-2016 | 10:13

Duiven - Per 1 juni 2016 wijzigt de openstelling van het politiebureau in Duiven. Vanaf dat moment zal het bureau aan de Rijksweg 65a niet meer op woensdagmiddag geopend zijn. Inwoners van Duiven kunnen nog wel op maandag- en donderdagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur in dit politiebureau
terecht.

Contact met de politie verloopt tegenwoordig steeds vaker telefonisch, via internet of via social media. Deze nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat er steeds minder gebruik wordt gemaakt van de vaste openingstijden in het politiebureau van Duiven. Daarom hebben we besloten te openingstijden
te beperken. Heeft u buiten deze openstelling behoefte aan contact met de politie, dan kan dat op verschillende manieren.

Contactmanieren

* Het politiebureau in Zevenaar is iedere ochtend op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Ook inwoners van Duiven kunnen hier terecht.
* Daarnaast is de politie 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar via 0900-8844 (geen spoed) en 112 (spoed).
* Wenst u contact met uw wijkagent of een van de teamleden van de politie Duiven? Bel dan 0900-8844. Ook wanneer u een melding wilt maken of u informatie heeft over bepaalde personen of zaken kunt u met dit nummer bellen.
* Het politieteam Duiven is tevens te volgen op Facebook: Politie Duiven en op Twitter: @Pol_Duiven. (Facebook en Twitter worden niet 24/7 uitgelezen! Ook hier geldt: bel 112 bij dringende meldingen!)

Aangifte doen

Naast de aangifte op afspraak en de telefonische aangifte (0900-8844), kunt u in veel gevallen aangifte doen via het internet. Kijk voor de mogelijkheden op www.politie.nl.

In specifieke situaties, zoals bij woninginbraken, neemt de politie bij de mensen thuis de aangifte op.