Inwoners brainstormen over Zaltbommelse binnenstad


Laatste update: 30 mei 2016.

Hoe maken we de Zaltbommelse binnenstad een fijne wijk om te wonen, werken, winkelen en spelen? Inwoners van de binnenstad kunnen hun ideeen over veiligheid, voorzieningen, verkeer, groen of openbare ruimte in hun wijk delen met ons, de wijkraad en elkaar tijdens een brainstormsessie op 8 juni
om 20.00 uur in De Poorterij.

Op dit moment staan in verschillende plannen regels en afspraken voor de binnenstad. Samen met de input uit de brainstormsessie voegen we die plannen samen in een plan voor de hele binnenstad. De wijkraad gebruikt de input om te bepalen met welke plannen zij de komende tijd aan de slag gaan.
In het gezamenlijke plan is aandacht voor de zaken die u als inwoner van de binnenstad belangrijk vindt.

Komt u naar de brainstormsessie op 8 juni?

Woont u in de binnenstad? Dan nodigen wij u van harte uit op de brainstormavond op 8 juni om 20.00 uur in De Poorterij. Aanmelden is niet nodig. Kunt u er niet bij zijn, maar heeft u wel een goed idee? Mail uw idee dan naar info@zaltbommel.nl. In het onderwerp graag `idee voor de binnenstad'
vermelden.

Alvast nadenken over uitvoering

Wij kunnen niet alles doen, dus ook ideeen die u zelf met mensen uit uw buurt kunt zijn welkom. Het is handig als u alvast nadenkt over de uitvoering en haalbaarheid van het idee.

Wijkraad Binnenstad

Wij organiseren deze avond samen met de wijkraad Binnenstad Zaltbommel. Wilt u meer weten over de wijkraad? Kijk op www.facebook.com/wijkraadbinnenstadzaltbommel.