Heineken: uitnodiging voor ledenvergadering


Heineken: uitnodiging voor ledenvergadering

Geplaatst op 30 mei 2016
[IMG]

Uitnodiging voor ledenvergadering:

De toekomst is uitdagend



Hierbij nodig ik je uit voor de ledenvergadering op dinsdag 28 juni 2016 bij De Unie in Culemborg aan de Multatulilaan 12. De Unie heeft samen met MHP Heineken vorig jaar My Heinekenplace, The Heineken Professionals Lounge gelanceerd. Dit platform heeft als doel om professionals bij Heineken
te verbinden, te inspireren en perspectief te bieden. Er hebben zich vele belangstellenden aangemeld en nu is het tijd voor verdere professionalisering en samenwerking. Samen met MHP Heineken willen wij dit gestalte gaan geven. Daarom willen wij hier samen met jou over van gedachte wisselen en
onze ideeen daarover delen.

Met het vertrek van Swen Laarveld bij De Unie heb ik, Erwin Rog, zijn taken overgenomen. Op deze manier kan ik op persoonlijke en informele wijze kennis met je maken.

Daarom ben je van harte uitgenodigd op dinsdag 28 juni 2016 om 18:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur). Er zal voor een broodje worden gezorgd.

Aanmelden:

Meld je aan bij Karin Schinkel, door haar hier een e-mail te sturen. (aanmelden kan tot uiterlijk maandag 27 juni 2016).

Informatie

Sectoren: Industrie en Handel
Branche: Voedings- en genotmiddelenindustrie