Spreekuur Ombudsteam


Spreekuur Ombudsteam

Maandag, 30 mei 2016. Uit de afdeling, Redactie

Spreekuur Ombudsteam

Heb je hulp nodig? Het ombudsteam van de PvdA helpt mensen die voor uiteenlopende zaken hulp nodig hebben. Het kan dat mensen hulp nodig hebben bij het invullen van formulieren of hulp willen bij het schrijven van een brief. Maar problemen kunnen ook ingewikkelder zijn.

Heeft u een probleem met uw zorgverzekeraar, met uw werkgever of met een gemeentelijke dienst? Heeft u schulden en weet u niet meer wat te doen? Heeft u een probleem met de woningcorporatie? De leden van het ombudsteam staan voor u klaar om u weer op weg te helpen. De leden van het ombudsteam
zijn deskundig en GRATIS.

Het Ombudsteam is te bereiken via het fractiebureau op telefoonnummer 010 267 2105 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur).
Het fractiebureau geeft uw gegevens dan door aan het Ombudsteam en dan wordt er binnen drie dagen contact met u opgenomen. Heeft u liever direct contact met het Ombudsteam? Stuur dan een e-mail naar ombudswerk@pvdarotterdam.nl.

Op 1 juni zijn we om 16.00 uur in het Wester Volkshuis in Spangen. U kunt gewoon langskomen en uw probleem aan een van onze mensen voorleggen. Als het niet mogelijk is om te komen dan bezoeken wij u thuis. Daarna gaan we met uw probleem aan de slag!

phpthumb_generated_thumbnailjpg_1.jpg