Procycling presenteert het Officiele Tour de France Pakket 2016

maandag 30 mei 2016 11:29 Sport

Dit is een origineel bericht van Procycling

De Giro d'Italia is bijna afgelopen, met nog steeds Steven Kruijswijk in de roze leiderstrui. Maar ondanks deze kans op een historische overwinning gaat het grote vooruitblikken op de 103de Ronde van Frankrijk beginnen. Procycling doet dat zoals altijd uitgebreid, gedetailleerd en met alle hoofdrolspelers.

Naast de 196 pagina's dikke Officiele Tour de France Gids 2016 bestaat het complete pakket uit een leesboekje met de mooiste verhalen uit de historie van de Ronde van Frankrijk, een scheurkalender, een invulposter van de etappes en retro fotoprints van de grootste wielerkoers ter wereld.

Tour de France Gids

Procycling heeft de afgelopen maanden kriskras door Europa gereisd om de beoogde uitblinkers aan de tand te voelen over hun vormpeil en hun verwachtingen voor het hoofdgerecht van het wielerjaar. Topsprinter Marcel Kittel vertelt in het Spaanse Girona over zijn wederopstanding, we volgen Alberto Contador tijdens een sponsordag in Belgie en in Londen hebben we een exclusief interview met titelverdediger Chris Froome.

Uiteraard zijn we ook de toppers dichterbij huis niet vergeten. Robert Gesink, Bauke Mollema en Wilco Kelderman trekken met uiteenlopende ambities naar Frankrijk. Greg Van Avermaet, die in het voorjaar zo onfortuinlijk ten val kwam, heeft zijn pijlen gericht op een vroege etappezege en de gele trui. Zijn landgenoot Jan Bakelants hoopt zijn sensationele ritwinst van 2013 te herhalen. Ook Nederlands beste renner tot dusver dit seizoen mag natuurlijk niet ontbreken en dus schotelen we Wout Poels, de meesterknecht van Froome, 21 prikkelende stellingen voor.

Naast deze en vele andere verhalen - met onder meer aandacht voor Peter Sagan, Nairo Quintana en de Franse smaakmakers - heeft de Tourgids een compleet overzicht van de ploegen en de etappes, die allemaal zijn voorzien van officiele routekaarten, bergprofielen en tijdschema's. Met deze special en het volledige Tour de France Pakket kan de maand juli niet snel genoeg beginnen!

Bestellen

Het Officiele Tour de France Pakket is voor slechts Euro 12,50 zonder verzendkosten te bestellen op www.tourdefrance.nl/actie

*

*

*

*