Drie aanhoudingen na mishandeling


Drie aanhoudingen na mishandeling

Laatste update:
03-06-2016 | 10:34

Venlo - In de nacht van donderdag op vrijdag zijn in Venlo drie verdachten aangehouden na een mishandeling, een 19- jarige man en een 20-jarige man uit Duitsland en een 22-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats.

Na een melding dat op de Maasboulevard twee personen waren mishandeld gingen agenten ter plaatse. Daarnaast zijn camerabeelden van het gebied bekeken. Op de beelden was een opstootje te zien, waarbij in totaal vijf personen waren betrokken. Een 20-jarige man uit Venlo kreeg meerdere
vuistslagen in zijn gezicht en meerdere klappen op zijn bovenlichaam. De tweede man, 19 jaar uit Venlo, kreeg ook enkele slagen in zijn gezicht en werd bij zijn keel gegrepen. Vervolgens vluchtten de drie verdachten. Op camerabeelden was te zien in welke richting de mannen vluchtten en hoe de
verdachten eruit zagen. Agenten zijn daarop een zoektocht gestart en hebben, dankzij een mooie samenwerking met cameratoezicht en de gemeente Venlo, de drie mannen kunnen aanhouden.

De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan, ze hoefden niet naar het ziekenhuis voor behandeling. De drie verdachten zitten nog vast en worden vandaag gehoord.



2016099404