Eigenaren van vernielde fietsen Vathorst gezocht


Eigenaren van vernielde fietsen Vathorst gezocht

Laatste update:
03-06-2016 | 14:54

Amersfoort - Op donderdagavond 2 juni werd een man aangehouden voor het vernielen van fietsen bij station Vathorst. De politie is op zoek naar de eigenaren.

Rond 23.30 uur kwam een melding van een verwarde man die met ontbloot bovenlijf bij station Vathorst zou rondlopen. Agenten gingen erheen en troffen de man aan. Toen hij de politie zag rende hij weg langs het spoor. De agenten gingen achter hem aan en konden hem bij de Van Tuyllstraat inhalen
en staande houden. Na het bekijken van camerabeelden bleek dat de man meerdere fietsen had vernield die geparkeerd stonden bij het station. De 22-jarige man (woonplaats onbekend) werd aangehouden voor vernieling en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Eigenaren gezocht

De politie zoekt mensen van wie hun fiets is vernield bij station Vathorst in Amersfoort. Op deze foto's ziet u drie van deze fietsen. De meest linker fiets is een donkergroene herenfiets. De middelste fiets is een zilverkleurige herenfiets, voorzien van blauwe accenten en een bordje bij het
achterspatbord met de tekst `EN 905 KRONAN'. De rechter fiets is een blauw-grijze damesfiets van het merk Batavus, met een rekje op de voorzijde.

Vernielde fietsen