KWL warehousing en logistics breidt uit in Limburg


KWL warehousing en logistics breidt uit in hoogwaardige opslag en service logistiek

MAASTRICHT, 20160603 -- KWL European Warehousing & Logistics BV, specialist in service logistiek, verdubbelt per 1 juni haar bestaande logistieke opslagcapaciteit nabij Maastricht Aachen Airport/Technoport. Het Limburgse logistieke bedrijf heeft onlangs een nieuw contract afgesloten met een Amerikaanse producent van medische hightech apparatuur.

Met het extra magazijn, dat tevens dienst doet als douane-entrepot, groeit de totale warehousing oppervlakte van KWL in korte tijd van 1.500 naar 4.000 m2.

Logistieke meerwaarde bieden
Eind 2015 is KWL begonnen met de zoektocht naar extra magazijnruimte van 2.500 m2. Dit om de groei bij bestaande en nieuwe contracten tijdig op te kunnen vangen. “We merken dat regionale en internationale bedrijven ons steeds beter weten te vinden en dat klanten enthousiast zijn over onze  logistieke meerwaarde. Het einde van de groei in warehousing en logistics is dan ook nog lang niet in zicht”, aldus Louis Coenders van de afdeling Business Development.

Maastricht is een medische en logistieke toplocatie
Met de beveiligde loods wordt de warehousing en opslagcapaciteit van KWL meer dan verdubbeld. “We zien dat Limburg, Venlo, Born en de regio Maastricht stijgen in populariteit bij Amerikaanse en Aziatische bedrijven die Europa zien als een belangrijk afzetgebied. Maastricht staat al langer op de medische wereldkaart door de lokale aanwezigheid van bedrijven zoals Abbott, Medtronic, Merit Medical en Boston Scientific. Daarnaast krijgen geïnteresseerde buitenlandse investeerders in Limburg  volop ondersteuning vanuit overheidsinstanties zoals het LIOF. Die support is essentieel”, aldus Jinder Hug-Wong (Business Development Azië).

Voor meer informatie zie www.kwl-european-warehousing.com