Aanhoudingen na aantreffen drugs in koffiehuis


Aanhoudingen na aantreffen drugs in koffiehuis

Laatste update:
06-06-2016 | 11:40

Gouda - De politie heeft vrijdagmiddag na een inval in een koffiehuis aan de Aaltje Bakstraat elf personen aangehouden voor het hebben van drugs.

Omdat de politie het vermoeden had dat in het koffiehuis drugs werd gebruikt werd er vrijdagmiddag een inval gedaan waarbij er ook de hondenbrigade werd ingezet. Bij de elf aangehouden personen werden verdovende middelen aangetroffen. De politie deed daarna nog in een woning een doorzoeking
waarbij er eveneens een hoeveelheid drugs en een geldbedrag werd aangetroffen en in beslag werd genomen. De verdachten zijn inmiddels allemaal heengezonden met een proces-verbaal. De politie doet verder onderzoek.

Tips over drugsgebruik?

De samenleving heeft veel last van de gevolgen van drugsgebruik en het dealen van drugs. De handel vindt plaats in het illegale circuit en hierbij wordt geweld niet geschuwd. Van dat geweld worden vaak ook onschuldige omstanders de dupe. Omwonenden ondervinden daarom veel overlast van
drugshandel bij hen in de buurt.

De politie vraagt vermoedens van drugshandel en drugsgebruik te melden via 0900 - 8844. Indien men anoniem wenst te blijven, kan de informatie ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000, worden doorgegeven.