06 IAMSE onderwijscongres - dag 3

Datum : 6 juni 2016

Tijdstip : 09:00 - 17:00 uur

Lokatie : Holiday Inn Leiden

Organisator : IAMSE

Dit congres bestrijkt het gehele onderwijscurriculum van de basisopleiding tot de vervolgopleiding van zowel (bio)medische als verpleegkunde opleidingen.

Omschrijving

Op 4-7 juni 2016 vindt het IAMSE onderwijscongres plaats in Holiday Inn in Leiden. Een unieke kans voor u om, toch dichtbij, een internationaal congres op het gebied van medisch onderwijs te bezoeken. Onderwerpen bestrijken het gehele onderwijscurriculum van de basisopleiding tot de vervolgopleiding van zowel (bio)medische als verpleegkunde opleidingen.

Er worden ca 400 deelnemers vanuit de gehele wereld verwacht. Vanuit het LUMC worden diverse onderwerpen uit ons onderwijs belicht zoals Virtual Classes (Carolina Jost), Rubrics (Nelleke Gruis, Peter de Jong), het CAT project (Karin van der Hoorn, Arno Roest, Saskia Le Cessie , John O'Sullivan), Open Learning platform anatomie (Paul Gobee, Marco de Ruiter), onderzoeksprojecten voor studenten (Friedo Dekker, Peter de Jong) en e-Learning/Blended Learning (Andries de Man). Een van de hoofdlezingen wordt verzorgd door Marlies Reinders, die zal ingaan op de onlangs gestarte MOOC over Niertransplantatie.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de congreswebsite www.iamseconference.org of bij Peter de Jong (p.g.m.de_jong@lumc.nl) van het Onderwijs Expertise Centrum. Inschrijven kan nog steeds, maar alleen nog maar ter plekke aan de registratiebalie tijdens het congres.