Boxtel En Route 2016


[IMG]

07-06-2016

Op 11 juni aanstaande vindt Boxtel En Route plaats, het vervolg op de Boxteldag 2015. Het programma geeft inwoners, ondernemers, verenigingen en initiatieven de gelegenheid om kennis te maken met elkaars krachten. Vorig jaar vond de eerste editie van de Boxteldag plaats, een dag waarop men
kennis maakte met de veranderende rol van de overheid, meewerkend Boxtel en het verbouwde gemeentehuis. Dit jaar is het tijd om de krachten van de verschillende kernen en wijken laten zien.

Organisatie door inwoners

Het programma is volledig samengesteld door inwoners van de gemeente. Zij laten zien waar de krachten van de kernen en wijken in zit. Een prima voorbeeld van burgerparticipatie; het initiatief en de organisatie ligt bij de inwoners en de gemeente faciliteert. Dat is meewerkend Boxtel!

Kom bij elkaar op bezoek!

We kijken verder dan de Markt en gaan bij elkaar op bezoek. Iedere kern of wijk heeft een programma opgesteld met een hoogtepunt. Stap op de fiets, in de auto of ga een stuk wandelen naar de verschillende kernen en wijken en bekijk wat de gemeente Boxtel te bieden heeft. Het programma is
divers; van officiele openingen van mooie projecten en initiatieven tot sport, spel en entertainment voor jong en oud. Daarnaast zijn er rondleidingen, wandeltochten en fietstochten met gids in verschillende kernen en wijken, waarbij onder andere cultuurhistorie centraal staat.
Bekijk het programma voor Boxtel En Route

Gerelateerd:

* Boxtel En Route