Van Mossel neemt Schadenet ACK/Bouwman Lijnden over


07 juni 2016 , Schadeherstel

Van Mossel neemt Schadenet ACK/Bouwman Lijnden over

De Van Mossel Autoschade Groep heeft per 1 juni Schadenet ACK/Bouwman Lijnden overgenomen. Schadenet ACK/Bouwman zal voortaan als Van Mossel Autoschade Amsterdam/Lijnden verdergaan.

De maand juni zal als overgangsmaand gebruikt worden. De vestiging is en blijft aangesloten bij de franchiseketen Schadenet. De huidige eigenaar, Guido Bouwman zal binnen het nieuwe bedrijf de functie van calculator gaan bekleden.

Tweeploegendienst
Het gehele personeelsbestand gaat mee naar het nieuwe bedrijf en zal volgens de ruimere openingstijden gaan werken, zoals ook reeds het geval is bij drie andere vestigingen binnen Van Mossel Autoschade Groep. De dagploeg werkt dan van 08.00 tot 17.00 uur, de avondploeg van 16.00 tot 23.00
uur.

Uitbreiding
Met de uitbreiding van een vestiging in Amsterdam/Lijnden wordt het verzorgingsgebied van de Van Mossel Autoschade Groep Directeur Schade Ad van Diepenbeek: "We proberen iets positiefs van autoschade te maken door klanten persoonlijk en snel te helpen. Door deze overname kunnen we niet alleen
onze huidige klantenkring bedienen, maar ook de omgeving van Amsterdam van dienst zijn. We zijn blij het gehele personeelsbestand van Schadenet ACK/Bouwman en daarmee de aanwezige kennis aan ons te verbinden. Voor het merk erkend herstel van onze Van Mossel Peugeot dealers gaat gelden dat we
dit zullen gaan uitvoeren in Amsterdam/Lijnden."

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep: "Ook deze overname van Schadenet ACK/Bouwman past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten."

Gerelateerde artikelen

* Van Mossel Autoschade ook 's avonds open

08 april 2016, Schadeherstel

Van Mossel Autoschade Tilburg is per 1 april gestart met twee ploegendiensten, waardoor de werkplaats ook 's avonds is geopend.

Lees het hele bericht
* Van Mossel koopt Schadenet Rothuijsen Zwolle

22 januari 2016, Schadeherstel

Schadenet Rothuijsen Zwolle verkoopt met ingang van maandag 1 februari het schadeherstelbedrijf inclusief alle activiteiten over aan de Van Mossel Autoschade Groep.

Lees het hele bericht