Inloopavond bestemmingsplan op 21 juni


14 juni 2016
[IMG]

De gemeente organiseert op 21 juni een startbijeenkomst voor de actualisatie van het bestemmingsplan. Tijdens deze startbijeenkomst wordt u in de gelegenheid gesteld aan te geven met welke onderwerpen de gemeente wat u betreft rekening zou moet houden bij de actualisatie. Natuurlijk bent u als
inwoner het beste op de hoogte van de situatie in uw omgeving.

Vertegenwoordigers van de gemeente gaan met u in gesprek en noteren opmerkingen en wensen. Alle wensen en opmerkingen worden zo mogelijk aan de uitgangspunten voor het nieuwe bestemmingsplan gevoegd.

Dit document wordt aan de verantwoordelijke wethouders voorgelegd, voordat daadwerkelijk wordt gestart met het opstellen van het nieuwe bestemmingsplan.

De verwachting is dat de conceptversie van het nieuwe bestemmingsplan 4e kwartaal van 2016 gereed is. Hier op mogen belanghebbenden gevraagd om te reageren op deze conceptversie.

Daarna start de formele procedure van het bestemmingsplan. De vaststelling van het bestemmingsplan is eind 2017 gepland.

U kunt op de startbijeenkomst op dinsdag 21 juni binnenlopen van 18:00 tot 20:00 uur bij cafe Green Story aan de Kerkgracht 41.

Ook is het mogelijk online via www.almere.nl/contactformulier, onder vermelding van 'bestemmingsplan Centrum Almere Haven, De Velden, Kromslootpark en Gooimeer, uw aandachtspunten te delen.

Tot slot is een reactie via een brief ook mogelijk, tot 1 juli 2016. Gebruik dan deze adresgegevens: Gemeente Almere afdeling DSO/ROM postbus 200, 1300 AE Almere Onder vermelding van 'bestemmingsplan Centrum Almere Haven, De Velden, Kromslootpark en Gooimeer'.