Bezoek het KavelCafe voor vrije kavels in Breecamp-Oost


Bezoek het KavelCafe voor vrije kavels in Breecamp-Oost

14 juni 2016
De gemeente Zwolle organiseert op woensdag 22 juni een KavelCafe voor vrije kavels in Breecamp-Oost. Op maandag 13 juni is de gemeente gestart met de verkoop van 10 kavels voor vrijstaande woningen en 14 kavels voor twee-onder-een-kapwoningen. Inschrijven kan tot 29 juni.

Breecamp-Oost

Breecamp-Oost ligt aan de noordzijde van de wijk Stadshagen en is volop in ontwikkeling. Wonen op deze plek betekent comfortabel en rustig wonen in een landelijke omgeving. De buurt wordt ruim opgezet met veel groen en een grote variatie aan woningen. De inrichting van de buurt en de ligging
maakt veel actieve vormen van recreatie mogelijk. Fietsen, wandelen, vissen, roeien, hardlopen, het kan allemaal.

Het KavelCafe

Tijdens het KavelCafe kunt u geheel vrijblijvend en laagdrempelig informatie inwinnen over de mogelijkheden voor het bebouwen van een kavel in de jongste en groenste buurt van Stadshagen. De bijeenkomst is de gelegenheid om informatie en inspiratie op te doen, om eerste ideeen uit te wisselen
en elkaar te ontmoeten. In het KavelCafe ontmoeten kavelaanbieders, -kopers en optanten elkaar die mogelijk over dezelfde vragen nadenken en wellicht veel goede tips hebben. Bent u op zoek naar een medebouwer? Breng een bezoek aan het KavelCafe en maak een match!

Komt u ook?

Wilt u met de gemeente in gesprek en andere mensen ontmoeten die ook plannen hebben voor het bouwen van een huis op een vrije kavel? Kom dan op woensdag 22 juni van 20.00-21.30 uur naar het KavelCafe. Deze wordt ditmaal gehouden in IKC Het Festival, Sportlaan 6 in Stadshagen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de kavels? Kijk dan op www.zwolle.nl/kavels