Geslaagde sport- en speldagen in de Waterakkers


vrijdag, 17 juni 2016

door: Webredacteur

Op maandag 13 en dinsdag 14 juni vonden de sport- en speldagen plaats in sportcomplex de Waterakkers. Elk jaar organiseert Sportservice Kennemerland in opdracht van de gemeente sport- en speldagen voor alle groepen 6 en 7 van Heemskerkse basisscholen.

Een van de deelnemende basisscholen is de Vlinderschool in Heemskerk. Zij laten in een reactie weten `Onze leerlingen hebben ontzettend genoten. Toen wij na afloop bespraken wat de kinderen allemaal leuk vonden aan deze dag, vonden wij het belangrijk om de leerlingen duidelijk te maken hoe
bevoorrecht wij zijn. Wij vonden het gepast om daarvoor onze dank uit te spreken'. Naast een schriftelijke bedankje, ontving Wethouder Aad Schoorl 31 prachtige tekeningen van de leerlingen.

De sport- en speldagen zijn een onderdeel van de schoolsportagenda die in opdracht van de gemeente Heemskerk wordt gecooerdineerd door Sportservice Kennemerland. Er zijn verschillende binnen- en buitenactiviteiten op het gebied van atletiek, zwemmen, gymnastiek en sport en spel.