Kennismakingsbezoek B&W Deventer aan Antea Group

over het belang van regio en samenwerking

17 juni 2016

Op 14 juni jl. bracht het voltallige College van Burgemeester en Wethouders van Deventer, onder leiding van burgemeester Andries Heidema, een bezoek aan Antea Group in Deventer.

Businesslijnen:

* Ruimte

[IMG]Het College was door Antea Group directeur Rob van Dongen uitgenodigd om het gesprek aan te gaan over relevante ontwikkelingen voor de regio. De bijeenkomst ging met name in op de interactie tussen globaal en lokaal en het belang daarin van een `verbonden' regio.

Tijdens de bijeenkomst werden er presentaties gegeven over o.a. de ontwikkeling van het Masterplan Panamakanaal en het concept `Ambachtslab'.

Het `Ambachtslab' is een concept dat door een 8tal jonge medewerkers van diverse businesslijnen specifiek voor de stad Deventer is uitgedacht. Bert Westendorp en Mart L'ami gaven een inspirerende terugkoppeling van hun bevindingen. Volgens de Burgemeester: "...een cadeautje voor de gemeente".

Het was een prettige bijeenkomst. Er was een ontspannen en open sfeer, prikkelende ideeen en een goede dialoog over de aansluiting daarvan op de ambities van de stad Deventer. De bijeenkomst bevestigt dat regionale samenwerking tussen bedrijfsleven en overheid belangrijk is voor de regionale kracht van Deventer. Een bijeenkomst die zeker vervolg krijgt!