Autodieven gaan er vandoor met BMW tijdens proefrit


Autodieven gaan er vandoor met BMW tijdens proefrit

Laatste update:
19-06-2016 | 11:43

Zegge - In de Onze Lieve Vrouwestraat in Zegge is een inwoner van die plaats uit zijn eigen auto gezet door twee autodieven.

De man had zijn auto, een BMW 5-serie, via internet te koop aangeboden en zaterdagavond kwamen twee onbekende mannen bij hem langs, omdat ze hadden aangegeven geinteresseerd te zijn in de auto. Er werd overeen gekomen dat de drie een proefrit zouden maken en dat gebeurde. Tijdens de proefrit
bedreigde een van de potentiele kopers de verkoper met een scherp voorwerp en werd de verkoper uit de auto gedwongen. Hij werd achtergelaten op de Onze Lieve Vrouwestraat en is naar zijn woning gelopen. Daar heeft hij de politie gebeld.

De man heeft aangifte gedaan van diefstal met geweld. Agenten hebben een zoekslag gemaakt naar de gestolen auto, maar troffen deze niet meer aan. Diefstallen waarbij geweld wordt gebruikt hebben een hoge prioriteit bij de politie, vandaar dat de politie een uitgebreid onderzoek is gestart.
Eventuele getuigen die iets hebben gezien dat met deze diefstal te maken kan hebben worden verzocht zich te melden bij de politie.