Kruising afgesloten


Kruising afgesloten /

20 juni 2016 - De kruising Schoemakerstraat/Zuidplantsoen is van 4 juli tot en met 19 augustus afgesloten voor het autoverkeer.

Bord Werk in uitvoering

De kruising krijgt verkeerslichten en wordt uitgebreid met rijstroken voor verkeer dat links- en rechtsaf slaat. In juni worden al enkele voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd, maar dan blijft de kruising open voor het verkeer.

Omrijden

Doorgaand autoverkeer in noordelijke richting kan omrijden via de Professor Telderslaan, Jan de Oudeweg en Nassaulaan naar het Poortlandplein. Doorgaand autoverkeer in zuidelijke richting rijdt vanaf het Poortlandplein via de Mijnbouwstraat, Michiel de Ruyterweg, Mekelweg en Christiaan
Huygensweg. Autoverkeer kan de kruising ook mijden door op de A13 een afslag eerder of later te kiezen. Fietsers en voetgangers kunnen gebruik maken van de parallelweg langs de Schoemakerstraat en van de Muyskenlaan.

Vakantieperiode

In overleg met de TU worden de werkzaamheden uitgevoerd in de vakantieperiode. Dan is er minder verkeer op straat en naar de parkeerplaats van de TU. Op verzoek van de Vereniging van Eigenaren van Villa Academica is besloten om alleen doordeweeks en overdag te werken.



Meer informatie over actuele werkzaamheden leest u via www.bereikbaardelft.nl