Feestelijke heropening winkelcentrum Hoogzandveld


Feestelijke heropening winkelcentrum Hoogzandveld

Pagina opties

*
Druk op de print knop van uw browser om af te drukken.
* Deze pagina doorsturen
* Facebook
* Twitter

maandag, 20 juni 2016

Na een grondige verbouwing werd zaterdag 18 juni winkelcentrum Hoogzandveld feestelijk heropend. Wethouder Johan Gadella van Economische Zaken verrichtte de openingshandeling door middel van het drukken op een grote rode knop, waarna een confetti-kanon werd geactiveerd.

Er werd uitgepakt met leuke kraampjes en een scala aan te winnen prijzen. De kinderen konden meedoen aan een ballonnenwedstrijd.

Klaar voor de toekomst

In het nieuwe Hoogzandveld is het parkeerterrein flink uitgebreid, het bevoorraden en het parkeren zijn van elkaar gescheiden, het boodschappen-centrum is compleet gemaakt door toevoeging van vier a vijf winkelunits, het plein is gecreeerd als schakel tussen de winkels en het maatschappelijke
trefpunt Buurtplein Zuid. Al met al heeft het geheel een grondige face lift gekregen en is het weer fit voor de komende 25 jaar.

Nominatie

Hoogzandveld Nieuwegein is ook een van de genomineerden voor de NRW (Nederlandse Raad Winkelcentra) Jaarprijs 2016. Tijdens het NRW Jaarcongres op donderdag 15 september wordt de winnaar van de NRW Jaarprijs 2016 bekendgemaakt.

Een uitgebreide fotoreportage vindt u op onze Facebookpagina.