Wilt uw kind lekker sporten? Dat kan! Meld u aan bij het Jeugdsportf..


20 juni 2016

Kinderen die niet kunnen sporten omdat er thuis geen geld voor is, kunnen hulp krijgen van het Jeugdsportfonds Almere. Kinderen van 4 tot 18 jaar kunnen lid worden van een sportvereniging. Het Jeugdsportfonds betaalt dan het lidmaatschap tot een maximum van 225 per jaar.

Afbeelding Jeugdsportfonds[IMG]

Waarom sporten?

U kunt zich afvragen: `Waarom zou mijn kind moeten sporten?'. Door te sporten krijgt uw kind een nog betere conditie. En uw kind komt in contact met andere kinderen. Ze krijgen nieuwe vrienden en vriendinnen. Ze groeien, leren spelregels en leren hoe ze met elkaar om moeten gaan. Ze genieten
en hebben plezier. Door tijd en energie in het sporten te stoppen, bouwen ze ook aan een betere toekomst. Wie gunt dat zijn kind nu niet?

Meld uw kind aan voor een sport

Wilt u uw kind(eren) ook laten sporten, bewegen en plezier hebben? Dat kan! Jeugdsportfonds vindt dat alle kinderen moeten kunnen sporten. Ook uw kind. Wat moet u doen:

* Kies een Almeerse sportclub. Vraag of ze aangesloten zijn bij de landelijke sportbond. Dat zijn veel sportclubs, zoals voetbal, judo, zwemmen, turnen, en nog veel meer.

* Vraag een professional om een aanvraag voor u in te dienen bij het Jeugdsportfonds. Bijvoorbeeld de leraar, schuldhulpverlener of maatschappelijk werker. Zij kunnen een aanvraag voor uw kind indienen.

Uw kind is het waard. Laat het lekker sporten.

Meer informatie op almere.jeugdsportfonds.nl.