Planning werkzaamheden Bildtdijken week 26


24-06-2016
" " Klik om te vergroten

Als gevolg van het slechte weer zijn de werkzaamheden van week 25 helaas niet uitgevoerd zoals gepland.

Dit houdt in dat deze werkzaamheden in week 26 ( 27 juni t/m 1 juli ) worden uitgevoerd.

De planning voor week 26 ziet er als volgt uit:

* Maandag 27 juni
Oudebildtdijk en Monnikebildtdijk: De rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Oudebildtzijl worden aangebracht. Daarnaast worden ook de slijtlagen op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom aangebracht.

Nieuwebildtdijk: De rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Nieuwebildtzijl en Zwarte Haan worden aangebracht. Daarnaast worden de slijtlagen op alle kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom gelegd.

* Dinsdag 28 juni
Oudebildtdijk en Nieuwebildtdijk: Restant aanbrengen rode slijtlagen op kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom.

Nieuwebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op de rijweg, passeerstroken en parkeervakken buiten de bebouwde kom tussen Zwarte Haan en Nieuwebildtzijl.

* Woensdag 29 juni
Oudebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op de rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altena en Oudebildtzijl.

* Donderdag 30 juni
Oudebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altena en Oudebildtzijl.

Nieuwebildtdijk - Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Zwarte Haan en Nieuwebildtzijl.

* Vrijdag 1 juli
Oudebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken buiten de bebouwde kom.

Weersafhankelijk

Bovenstaande werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Het kan dus zo zijn dat de werkzaamheden 1 of meerdere dagen opschuiven.

Niet parkeren

Aanwonenden worden verzocht geen auto's te parkeren op de parkeerplaatsen en passeerstroken op de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk en bij korte afsluitingen van de kruisingen zal het verkeer worden geregeld door verkeersregelaars. Houdt rekening met ernstige verkeershinder tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden vinden plaats overdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Voor de werkzaamheden in week 27 volgt in week 26 nader bericht.

Meer informatie

Indien u over deze werkzaamheden vragen en/of opmerkingen heeft kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer A. Tuinman, 06-22 48 85 21 of de toezichthouder de heer J. Balk, 06-27 62 57 23.