Welke Reboot ben jij? De 'Reboot'-winactie!


()

Reboot is tof. Reboot is super spannend. Reboot is uniek! Best of YA heeft een interactieve winactie georganiseerd om de release van dit gave boek te vieren! Doe je ook mee?





















De zeventienjarige Wren Connolly werd vijf jaar geleden neergeschoten. Na 178 minuten kwam ze weer tot leven - als Reboot. Reboots zijn ongekend sterk, snel en onkwetsbaar, maar hoe langer ze dood zijn geweest hoe minder menselijk ze terugkeren. Wren is met haar 178 minuten de dodelijkste
Reboot die er is. Callum Tweeentwintig daarentegen is nog praktisch menselijk. Elke Reboot krijgt zijn minuten getatoeeerd op zijn pols als eerbewijs en ter identificatie.

Stel, jij wordt gedood en komt weer tot leven als Reboot: welke Reboot zou jij dan zijn? Zou je net zo sterk zijn als Wren of zou jij je menselijkheid behouden zoals Callum? Doe de test aan de hand van het onderstaande schema!







Winactie

En, welke Reboot ben jij? Natuurlijk vragen we niet zo maar welke Reboot jij bent, want met deze quiz maak je kans het boek Reboot! Doe je mee?

Wat moet je doen?

- Loop het bovenstaande schema af en onthoud welke Reboot jij bent.

- Pak een pen en schrijf op de binnenkant van je pols een streepjescode (die mag je zelf verzinnen) + het getal wat jij hebt als Reboot.

- Maak een foto van je Reboot-pols en stuur deze voor 12 juli op naar (prijsvraag@unieboekspectrum.nl)

Onder alle deelnemers verloten we willekeurig vijf keer het boek Reboot! De winnaars worden na 12 juli bekend gemaakt op al onze socials.



Succes, Reboots!