Aanmelding voor raamovereenkomst Jeugdhulp en/of Wmo


Aanmelding voor raamovereenkomst Jeugdhulp en/of Wmo

Oproep voor aanbieders: Bent u aanbieder van hulp en ondersteuning die valt binnen de Jeugdwet of Wmo? Heeft u hiervoor nog geen raamovereenkomst(en) met de gemeenten in Midden-Limburg? Dan kunt u zich hiervoor inschrijven.

Het gaat hier om een tussentijdse toetreding tot de bestaande afspraken die gelden vanaf januari 2015. Dit geldt ook voor de nieuwe Jeugdhulp percelen.

Inschrijven

U kunt zich tot uiterlijk 5 augustus 2016 aanmelden voor de huidige raamovereenkomsten. De benodigde documenten hiervoor zijn te vinden op www.leudal.nl/inkoopwmojeugdhulpml onder "Inkooptraject 2017".

U wordt toegelaten als u voldoet aan de gestelde eisen. Dit betekent niet dat u de diensten voor Wmo en/of jeugdhulp al mag gaan leveren. Daarvoor ontvangt u 12 augustus 2016 de vraag om een offerte in te dienen.

Hebt u al een raamovereenkomst Jeugdhulp en/of Wmo met de gemeenten in Midden-Limburg?

Dan is deze oproep niet voor u bedoeld. U wordt gelijktijdig met de nieuwe toetreders op 12 augustus 2016 uitgenodigd voor het doen van een aanbieding voor de uitvoering van hulp en ondersteuning voor contractjaar 2017.

Informatie

Informatie voor (toekomstige) aanbieders van Wmo en/of Jeugdhulp staat op www.leudal.nl/inkoopwmojeugdhulpml. Hier kunt u bijvoorbeeld ook terecht voor de uitnodiging voor de overlegtafels. Samenwerking Midden-Limburg