Werkzaamheden A18: oprit Didam en rijbaan richting Arnhem afgesloten | Rijkswaterstaat

Werkzaamheden A18: oprit Didam en rijbaan richting Arnhem afgesloten

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 16 juni 2016- Laatste update: 16 juni 2016 11:09 uur

Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 24 juni tot maandagochtend 27 juni onderhouds- en asfalteringswerkzaamheden uit aan de A18 bij Didam.

Oprit Didam en de rijbaan richting Arnhem zijn dan afgesloten. Het verkeer wordt tijdens deze werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers moeten rekening houden met een langere reistijd van ongeveer 5 minuten.

Afsluitingsperiodes

A18 oprit Didam en de rijbaan richting Arnhem zijn afgesloten voor al het verkeer van vrijdag 24 juni om 22.00 uur tot maandag 27 juni om 05.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden en mobiele tekstwagens ter plaatse geven informatie over de werkzaamheden en omleidings- en adviesroutes. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

Meer informatie

Heeft u vragen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de gratis informatielijn: 0800-8002.