Katholiekleven.nl start twee nieuwsbrieven

Katholiekleven.nl start twee nieuwsbrieven 24-6-2016

Het videokanaal katholiekleven.nl is een digitale nieuwsbrief begonnen. Daarnaast verschijnt voortaan elk kwartaal `katholiek leven vandaag'. Deze gedrukte uitgave geeft informatie speciaal voor mensen die katholiekleven.nl ondersteunen met een gift.

Beschrijving

De digitale nieuwsbrief van katholiekleven.nl wordt maandelijks verstuurd en bij speciale gelegenheden. Abonnees ontvangen zo per e-mail het laatste nieuws en de nieuwste items van katholiekleven.nl rechtstreeks in hun mailbox. De eerste digitale nieuwsbrief bevatte de primeur over de nieuwe uitgave `katholiek leven vandaag'.

Katholiek leven vandaag

`Katholiek leven vandaag' wordt eenmalig in een oplage van bijna 25.000 exemplaren verspreid via de Nederlandse bisdommen. De uitgave wordt daar voor de zomer bezorgd. Het eerste nummer van `katholiek leven vandaag' vertelt voor een breed publiek waarom de Nederlandse bisschoppen het videokanaal katholiekleven.nl zijn gestart. De uitgave gaat in op het verhaal achter het logo en beschrijft nieuwe ontwikkelingen rond het initiatief.