Collegebesluiten gemeente Leiden - 24 juni

vrijdag, 24 juni 2016

Toekomstige locatie busstation, plankaart Trekvliet

Het college van burgemeester en wethouders heeft de volgende besluiten genomen:

Toekomstige locatie busstation Leiden Centraal 16.0530 (21-6)

Op 21 april 2016 heeft de gemeenteraad een motie (van PvdA, SP, PvdD en CDA) aangenomen over de locatie van het busstation Leiden Centraal. In de motie wordt het college van burgemeester en wethouders verzocht om een gedegen, integrale afweging te maken voor de toekomstige locatie van het busstation Leiden Centraal. In een brief aan de gemeenteraad geeft het college aan hoe invulling wordt gegeven aan de motie. De brief gaat in op de vertrekpunten die gehanteerd worden, de ruimtelijk-economische ontwikkeling, het resultaat, de aanpak en de vervolgstappen.

Wijziging plankaart Trekvliet 16.0532 (21-6)

Het college van burgemeester en wethouders heeft de beantwoording van de inspraakreacties vastgesteld die zijn ontvangen naar aanleiding van de voorgenomen wijziging van het Ligplaatsenplan Bedrijfsvaartuigen 2009 door aanpassing van de plankaart Trekvliet. De insprekers worden hierover geinformeerd.

Erratum: begrotingsindicatoren voor het sociaal domein 16.0556 (22-6)

Het college van burgemeester en wethouders heeft een erratum (wijziging) vastgesteld, zodat inzichtelijk wordt welke aanpassingen voor de indicatoren voor de begroting er worden voorgesteld.