Online financieel provider Worldcore biedt extra bankdiensten aan met bitcoin

PRAAG, Tsjechie, 23 juni 2016 (GLOBE NEWSWIRE) -Online financieel provider Worldcore is in juni begonnen met het accepteren van bitcoins via betaalprocessor BitPay. Door een partnerschap met dit bedrijf is Worldcore de eerste digitale financiele provider die haar ruim 7.000 klanten de mogelijkheid biedt om de digitale valuta te gebruiken voor overboekingen naar hun rekening en prepaid debit cards verstrekt met algemeen geaccepteerde opnamelimieten tot EUR 4.000 per dag. Ook kunnen zij gebruik maken van prepaid debit cards voor opnamen tot EUR 4.000 per dag . Deze digitale financiele diensten zijn kosteneffectieve betaaloplossingen voor zowel individuele transactiespersonen, salarisbetalingen, betalingen gedaan doorvoor filialen en andere vormen van zakelijke betalingen.

Een foto bij deze mededeling is beschikbaar via http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/d3a891b8-5cd0-4ade-a66c-937fcd498a85

Een video bij deze mededeling is beschikbaar via http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/ded06cf3-0f31-4f1c-b2a3-3e366fa934c0

Worldcore is een unieke en nieuwe speler op het gebied van 'fintech' en geeftdie haar klanten toegang geeft tot internationale bankdiensten, , e-valuta en tot transacties van het ene naar het andere land, waarbij het niet uitmaakt in welk land de klant woonachtig isinternationale geldoverboekingen, ondanks hun land van verblijf of inwoning. De gebruikers van Worldcore kunnen tegen minimale kosten euro's of Amerikaanse dollars opnemen van elke bankrekening of door gebruik te maken van middel van Visa of MasterCard debit cards. De vele e brede reeks opties die Worldcore biedt, zijnis heel aantrekkelijk geblekenbleek al aantrekkelijk voor veel internationale zakenliedenreizigers, emigranten en reizigers die in het buitenland geld willen opnemen of overmaken.

Als valuta voor het wereldwijde internet gevenbieden bitcoins de internationale klanten van Worldcore toegang tot bancaire diensten zonder dat zij gebruik hoeven te maken van hun creditcard of van een , bank-infrastructuur of wisselkantoorren.

Bitcoin voldoet aan de strenge rigoureuze veiligheidsnormen die Worldcore stelt. De onderneming, die onlangs het eerste stem-biometrische beveiligingssysteem van de EU introduceerde, koos onder meer voor bitcoin omdat het de kansgezien de veiligheidskenmerken in verband met op fraude en terugvordering verkleint.

"Wij willen de internationale markt openstellen voor bedrijven en consumenten die op dit moment nietonvoldoende worden bediend door de traditionele banken en die prijs stellen op kosteneffectieve vernieuwende betaalproducten," aldus Worldcore-CEO Alex Nasonov. "Met bitcoin kunnen wij meer mensen bereiken die daaraan behoefte hebben. Onze nieuwe partner is daarom BitPay. Het is 'Makkelijker dan u denkt'.

"Worldcore loopt voorop met het aanbieden van complete bankdiensten voor de digitale economie," reageert algemeen directeur Marcel Roelants van BitPay EMEA. "Wij denken dat bitcoin de voorkeurnaamste methode kan krijgenworden binnenvoor internationale overboekingen. Wij volgen met grote belangstelling hoe de klanten van Worldcore zullen reageren op deze nieuwe betaalmogelijkheid."

Worldcore

Online financieel provider Worldcore heeft biedt een helebrede reeks mondialewereldwijde betaaloplossingen voor zowel individuele personen als bedrijven, zoals waaronder overboekingen, e-valuta betalingen, prepaid debit cards, massa-overboekingen, overboekingen naar Visa en MasterCard credit/debit cards en internationale betalingen voor zowel individuele personen als bedrijven.

Worldcore is een in gebruik door, en merknaam van,en is in gebruik bij EUPSProvider s.r.o., een in Tsjechie gevestigde betaalinstelling die onder toezicht staat van de Tsjechische nationale bank.

BitPay

BitPay heeft meer dan vier jaar ervaring met het afhandelen van bitcoin-betalingen en is de eersteleidende en meest ervaren betaalprocessor op dit gebied. Via BitPay kunnen bedrijven bitcoin-overboekingen ontvangen van hun klanten terwijl zij de prijs van hun producten kunnen vermelden in hun plaatselijke valuta en ook in die valuta betalingenbankoverschrijvingen kunnen ontvangendoen.

De onderneming heeft vestigingen in Noord- en Zuid-Amerika en Europa en heeft verkreeg financiele middelen ter hoogte van ruim $ 32 miljoen aan investeringen weten binnen te halen van belangrijke investeerders als Index Ventures, Founders Fund en Sir Richard Branson.

HUG#2022932

WorldcoreKremencova 186/7, 110 00 Prague, Czech Republic