Man op straat beschoten


Man op straat beschoten

Laatste update:
26-06-2016 | 09:58

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Tilburg - Een inwoner van Tilburg is rond middernacht beschoten door een andere man. Het slachtoffer rende voor zijn leven terwijl de kogels om hem heen vlogen. Wonderwel is hij niet geraakt. Er is een groot onderzoek gestart.

Op zaterdag 25 juni 2016 om 23.55 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een paniektelefoontje binnen. De melder verklaarde zojuist beschoten te zijn op de Diederikhof. Hij was niet gewond en had zich verscholen in een woning in de omgeving. De melding werd zeer serieus genomen en
verschillende politie-eenheden werden die richting uit gestuurd. De dader werd daar niet meer aangetroffen. Wel werden er verschillende hulzen en kogelinslagen gevonden op straat en in een geparkeerde auto. De politie zette de omgeving ruim af en startte een onderzoek. Tactische rechercheurs
hebben daar getuigen gehoord en forensische rechercheurs zijn op zoek gegaan naar hulzen en andere sporen. Een speciaal getrainde hond is uit Rotterdam gehaald om hulzen te zoeken. Van de geschrokken aangever is een verklaring opgenomen.

Informatie

Het is goed mogelijk dat mensen de dader kennen. De politie is op zoek naar informatie. Mocht u iets weten dan verzoekt het onderzoeksteam u dringend om de informatie te delen, dat kan ook anoniem of vertrouwelijk :
- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,
- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),
- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,
- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999