Planning werkzaamheden Bildtdijken week 28 (11 juli t/m 15 juli)


08-07-2016
" " Klik om te vergroten

U vindt hier de planning voor het werk aan de Bildtdijken van komende week.

Het weer werkte afgelopen week weer niet mee. Daarom zijn de werkzaamheden in week 27 niet uitgevoerd zoals gepland. Dit houdt in dat deze werkzaamheden in week 28 (11 juli t/m 15 juli ) worden uitgevoerd.

De planning voor week 28 ziet er als volgt uit maar is wel afhankelijk van het weer:

* Maandag 11 juli

Oudebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op de rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Westhoek, Nij Altoenae en Oudebildtzijl en aanbrengen slijtlagen op kruisingen binnen en buiten de bebouwde kom.

Monnikebildtdijk: Aanbrengen rode slijtlagen (kantstroken) binnen de bebouwde kom van Oudebildtzijl.

* Dinsdag 12 juli

Oudebildtdijk en Monnikebildtdijk: Restant van de werkzaamheden die op maandag 4 juli niet zijn uitgevoerd.

Nieuwebildtdijk: Aanbrengen grijze slijtlagen op rijweg, passeerstroken en parkeervakken binnen de bebouwde kom van Zwarte Haan en Nieuwebildtzijl.

Bovenstaande werkzaamheden zijn sterk afhankelijk van het weer. Het kan dus zo zijn dat de werkzaamheden 1 of meerdere dagen opschuiven.

Niet parkeren

Aanwonenden worden verzocht geen auto's te parkeren op de parkeerplaatsen en passeerstroken op de locaties waar de werkzaamheden plaatsvinden.

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk en bij korte afsluitingen van de kruisingen zal het verkeer worden geregeld door verkeersregelaars. Houdt rekening met ernstige verkeershinder tijdens de werkzaamheden.

De werkzaamheden vinden plaats overdag tussen 7.00 uur en 17.00 uur.

Heeft u vragen?

Wanneer u over deze werkzaamheden vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt u contact opnemen met de uitvoerder de heer A. Tuinman, 06-22 48 85 21 of de toezichthouder de heer J. Balk, 06-27 62 57 23.