Man bedreigd met steekwapen, recherche zoekt getuigen


Man bedreigd met steekwapen, recherche zoekt getuigen

Laatste update:
08-07-2016 | 13:02

Utrecht - In de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juli werd een man geslagen en bedreigd op de Mignondreef. De recherche zoekt getuigen.

Rond 03.15 uur parkeerde een 45-jarige man uit Woerden zijn bestelbus op de Mignondreef om goederen af te leveren. Vanuit de La Bohemedreef kwam een man op een mountainbike aangefietst die tussen de bestelbus en de daarvoor geparkeerde auto wilde rijden. Hij was geirriteerd omdat hij er
moeilijk langs kon. Er ontstonden wat woorden tussen de Utrechter de man op de fiets die de Utrechter ineens sloeg. Ook bedreigde hij het slachtoffer met een steekwapen door steekbewegingen te maken. De Utrechter liep achteruit, waarna de verdachte de bestelbus bekraste met het steekwapen. Hij
pakte het kettingslot van zijn fiets en sloeg daarmee tegen de bestelbus. Vervolgens stapte hij op zijn fiets en reed weg in de richting van de La Traviatadreef.

Uw tip!

De verdachte is een man met een licht getinte huidskleur, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang met ene slank postuur. Hij heeft een pokdalig gezicht en een onverzorgd uiterlijk. Hij droeg een spijkerbroek, mogelijk een trainingsjack en had een donker petje op.

Getuigen en/of mensen die meer weten van dit incident, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Utrecht via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000 of M-online.