Getuigen gezocht van zware mishandeling


Getuigen gezocht van zware mishandeling

Laatste update:
08-07-2016 | 13:09

De Bilt - In de nacht van zondag 15 op maandag 16 mei vond er een mishandeling plaats op de Weltevreden. De recherche zoekt getuigen.

Rond 23.30 uur fietsten een 24-jarige man uit Utrecht en een 25-jarige man uit Bussum over de Weltevreden in de richting van Utrecht. Ze kwamen terug van een voetbaltournooi bij F.C. De Bilt. Op de Weltevreden werden aangesproken door een man waarna er een woordenwisseling ontstond. Een aantal
andere mannen bemoeiden zich vervolgens met de woordenwisseling. Dit ontaarde in een worsteling waarbij beide mannen meerdere keren geschopt en geslagen werden door de groep. Een van hen liep hierbij letsel aan zijn hoofd op en moest in een ziekenhuis worden nagekeken.

Uw tip!

De recherche is druk bezig met het onderzoek en zoekt getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over de mishandeling en verdachten. Van twee verdachten is een signalement bekend:

Verdachte 1:

* Man
* Donker getinte huidskleur
* Ongeveer 17 jaar oud
* 1.75 meter lang
* Een mager postuur
* Krullend zwart haar
* Sprak Nederlands zonder accent



Verdachte 2:

* Man
* Blanke huidskleur
* Ongeveer 17 jaar oud
* 1.75 meter lang



Naast deze twee verdachten waren er nog vier of vijf andere personen bij de mishandeling betrokken. Wat het aandeel van deze personen is geweest, is nog in onderzoek. Het vermoeden is, dat alle verdachten tot een groep behoorden.

Getuigen kunnen contact opnemen met de recherche via 0900-8844 of via www.politie.nl. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.