Vijftiende editie Jolpop groot succes


Geplaatst: 11-7-2016

Zaterdag 9 juli 2016 vond de vijftiende editie van Jolpop plaats. Dit laagdrempelige gezellige familiefestival vond plaats in het Kustwijkpark en werd geopend door wethouder Janneke Sparreboom, die de organisatie een warm hart toedraagt.

Wethouders Sparreboom opent Jolpop

Winnaar

Ook dit jaar speelde er weer voornamelijk bands uit de regio Flevoland. Waarbij gekozen werd voor een muzikaal zo breed mogelijke programmering. Ook streden lokale zangtalenten weer om de eerste plaats in de Take the Stage talentwedstrijd. De winnende band, Between May and April, heeft een
optreden gewonnen bij 'Lokaal kabaal' in de Underground tijdens Artifest 2016 en mag tevens volgend jaar optreden op de 16e editie van Jolpop 2017.

Kinderfestival

Naast het muziekfestival was er ook het Jolpop kinderfestival. Op dit kinderfestival waren er diverse attracties voor kinderen, zoals springkussens, een opblaasbare piratenboot, een kinderstormbaan, een levensgrote zweefmolen, sponsen gooien, schminken en nog veel meer. Hier werd gretig
gebruik van gemaakt door de jongste bezoekers.

Informatiekramen

Er waren dit jaar ook informatiekramen aanwezig van diverse lokale organisaties, zowel cultureel als wijkgericht, waar bezoekers terecht konden met diverse vragen. Jolpop werd mede mogelijk gemaakt dankzij het buurtbudget van de gemeente Lelystad.