Uitnodiging onthulling MH 17 monument


Datum: Zondag 17 juli 2016
Tijdstip: 19.30 uur
Locatie: Dudokpark

Geachte heer/mevrouw,

Graag nodig ik u namens het gemeentebestuur uit voor de onthulling van het monument voor de Hilversumse slachtoffers van de ramp met vlucht MH 17.

Zondag 17 juli 2016 is het twee jaar geleden dat de wereld werd opgeschrikt door de MH 17 ramp. Vijftien Hilversummers kwamen hierbij om het leven.

De ramp heeft een diepe wond geslagen in de Hilversumse samenleving. Een aantal nabestaanden heeft te kennen gegeven dat een herinneringsmonument op een centrale en toegankelijke locatie in Hilversum belangrijk voor hen is. Een plaats waar iedereen kan stilstaan bij dit grote verlies. Daarom
is er besloten een monument voor de Hilversumse slachtoffers te ontwerpen. Het monument is tot stand gekomen door giften van vele Hilversummers en wordt op zondagavond 17 juli om 19.30 uur in het Dudokpark onthuld.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Wij willen u vragen voor deze gelegenheid een zonnebloem mee te nemen.

Zonnebloemen

Op vrijdag 15 juli worden overal in de stad, ter nagedachtenis aan de slachtoffers, weer bakken met zonnebloemen geplaatst (net als vorig jaar).

Vragen

Hebt u nog vragen dan kunt u terecht bij Anneke La Rose ((a.larose@hilversum.nl)) of
Sonja Mignon ((s.mignon@hilversum.nl)).

Ik hoop u op zondag 17 juli te ontmoeten.

Vriendelijke groet,
Pieter Broertjes
Burgemeester