Politie zoekt nieuwe getuigen ernstig verkeerongeval


Politie zoekt nieuwe getuigen ernstig verkeerongeval

Laatste update:
16-07-2016 | 14:01

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk Oost

Tilburg - Het politieonderzoek naar het verkeersongeval op de Ringbaan-Zuid van vrijdag 15 juli is nog in volle gang. De medische situatie van het 20-jarige slachtoffer is nog steeds uiterst kritiek.

Het ongeval gebeurde in de nacht van donderdag 14 juli op vrijdag 15 juli 2016. Rond 05.15 uur stak de jonge vrouw op haar fiets de Ringbaan-Zuid over bij de kruising met de Winkler Prinsstraat / Tatraweg. Ze kwam vanuit het centrum van Tilburg en ging richting Goirle. Het slachtoffer werd
geschept door een automobilist. Deze 43-jarige man uit Tilburg reed in een blauwe Mercedes C200 (stationcar). Er zaten in totaal vier personen in deze auto.

Iets gezien?

De politie heeft al met diverse getuigen van het ongeval gesproken. De politie onderzoekt het rijgedrag van de man kort voor de aanrijding. Hij zou vanuit het centrum zijn gekomen vanaf Spoorlaan en via de Ringbaan-Oost naar de Ringbaan-Zuid. De vraag is of mensen de bewuste blauwe Mercedes
rond het tijdstip van het ongeval of al eerder in de nacht hebben zien rijden. Is dat het geval? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 (lokaal tarief).