Politie zoekt getuigen zware mishandeling


Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Laatste update:
21-07-2016 | 11:06

Woordvoering:
Zeeland-West-Brabant - mediadesk West

Zoutelande - Gisterenmiddag is 70-jarige man uit Zoutelande op de Boulevard door een onbekende jongen achterover geduwd en heeft daarbij een gebroken bekken opgelopen. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer zit omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment ziet hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad rijdt, staat de man op en houdt de bestuurster
tegen en zegt dat zij hier niet mag rijden. De jongen die achterop zit stapt af en begint direct grof te schelden. Vervolgens loopt hij op het slachtoffer af en geeft hem een duw. Door de kracht valt de man achterover en breekt zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

Hebt u informatie?

Het slachtoffer kan alleen van de jongen een redelijk signalement geven. Het gaat om en getinte jongen met kort haar. Hij draagt op dat moment een driekwart broek met een licht shirt. Wij zijn op zoek naar mensen die op dinsdagmiddag 20 juli jl. rond 14.30 uur getuige zijn geweest van dit
incident. Maar het kan ook zijn dat u aan de hand van bovenstaande informatie weet wie de jongen en het meisje zijn. Dan horen wij dit ook graag. U kunt uw informatie kwijt via 0900 8844.