Man bestolen van motorscooter


Man bestolen van motorscooter

Laatste update:
26-07-2016 | 10:41

Soest - Maandagavond 25 juli werd op de A.P. Hilhorstweg een man bestolen van zijn motorscooter. De recherche zoekt getuigen.

Rond 20.00 uur reed een 31-jarige man uit Amersfoort over de A.P. Hilhorstweg toen hij klemgereden werd door twee mannen op een motorscooter. Er volgde een worsteling waarbij een van de daders de Amersfoorter bedreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De mannen gingen er vervolgens
op de beide motorscooters vandoor in de richting van Baarn.



De twee verdachten waren in het zwart gekleed en hadden beiden een motorhelm met een zwart vizier op. Een van hen had witte sportschoenen aan. De gestolen motorscooter betreft een zwart met grijze Piaggio MP3, met bruin lederen zadel en een zwarte Akrapovic uitlaat. De scooter heeft het
kenteken JT686G. De motorscooter waar de daders op reden was een mat zwarte Piaggio MP3, zonder windscherm en zonder kentekenplaat.



Uw tip!

De recherche is een onderzoek gestart en vraagt getuigen zich te melden:

* Heeft u iets gezien van de beroving?
* Heeft u de mat zwarte Piaggio motorscooter zonder windscherm en zonder kentekenplaat voor e/of na de beroving ergens zien rijden?
* Heeft u beide Piaggio motorscooters zien rijden in de richting van Baarn en/of andere omgeving?



Neemt u dan contact op met de recherche in Amersfoort via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.