Twee mannen mishandeld en beroofd van sieraden


Twee mannen mishandeld en beroofd van sieraden

Laatste update:
27-07-2016 | 11:09

Rotterdam - Dinsdagavond, om ongeveer 22.15 uur, zijn twee mannen beroofd van een aantal sieraden die zij in koffers in hun auto hadden.

De mannen hadden hun auto, die voorzien was van een Duits kenteken, geparkeerd in de St Andriesstraat in Rotterdam en kwamen na een bezoek aan een restaurant terug bij hun auto. Op dat moment kwam een kleine auto met Franse kentekenplaten, snel aangereden en daar sprongen vier gemaskerde
mannen uit. De twee slachtoffers zaten al in hun auto, maar zagen geen kans te vluchten. De zijruiten van hun auto werden ingeslagen en beiden mannen liepen klappen op. Een van de twee werd zelfs uit de auto getrokken.


De overvallers pakten een aantal koffers uit de auto van de slachtoffers. In de koffers zaten sieraden die de mannen beroepsmatig bij zich hadden. De overvallers gingen er met de kleine Franse auto vandoor in de richting van de Abcoudestraat.


Agenten stelden direct een onderzoek in de omgeving in, maar de daders werden niet meer aangetroffen. De politie zet het onderzoek voort en vraagt hierbij de hulp van het publiek. Bent u getuige geweest van de beroving of heeft u andere informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek?
Neem dan contact op met de politie Eenheid Rotterdam, via telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem, via telefoonnummer 0800-7000