Politie zoekt getuigen schennispleger


Politie zoekt getuigen schennispleger

Laatste update:
27-07-2016 | 14:45

Utrecht - Zondagavond 24 juli heeft een nog onbekende man op de Kapteynlaan schennis gepleegd tegenover een 25-jarige vrouw. De politie zoekt getuigen.

Zondagavond rond 21.15 uur was een 25-jarige vrouw uit Utrecht aan het hardlopen op de Kapteynlaan. Naast haar stopte een auto en de bestuurder vroeg aan de vrouw of ze misschien wist waar een pinautomaat stond. De bestuurder hield haar even aan de praat en vroeg of ze wat dichterbij wilde
komen. Op dat moment zag de vrouw dat de man zichzelf aan het bevredigen was en hij kwam uit de auto. De vrouw schrok hevig en is weggerend. De auto reed vervolgens met hoge snelheid weg in de richting van de Eykmanlaan.

Getuigen gezocht

Het plegen van openbare schennis is een strafbaar feit en de politie wil graag weten of iemand weet wie de man is. Tijdens het incident reed er een lichtblauwe auto voorbij en op het moment dat het slachtoffer wegrende zag ze twee personen op de fiets. De politie wil graag in contact komen met
deze personen. Mogelijk kunnen zij meer vertellen over de schennispleger. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. Ook kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op Politie.nl.

Signalement

Het gaat om een blanke man van tussen de 30 en 35 jaar oud. Hij was kaal en droeg zwarte kleding. De man sprak goed en accentloos Nederlands. Hij reed in een zwarte auto met getinte ramen aan de achterzijde.