Plofkraak op pinautomaat in supermarkt


Plofkraak op pinautomaat in supermarkt

Laatste update:
28-07-2016 | 10:40

Almere - In de nacht van woensdag 27 op donderdag 28 juli vond er een plofkraak plaats op een pinautomaat in een supermarkt aan de Juan Grisstraat. De recherche zoekt getuigen.

Rond 03.00 uur kwam een melding dat er drie mannen, in het donker gekleed, de supermarkt waren ingegaan. Vervolgens klonk een explosie. De drie mannen zouden ervandoor zijn gegaan in een donkere auto. Agenten gingen ter plaatse en zetten de omgeving af. In de supermarkt werd onderzoek gedaan
of er nog mogelijk explosieven aanwezig waren, dit was niet het geval. In de omgeving werd in samenwerking met de politiehelikopter naar de daders gezocht. Op de Breitnerstraat werd de vluchtauto gevonden, van de daders ontbrak elk spoor.

De recherche is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden:

* Heeft u iets gezien van de plofkraak?
* Heeft u de donkere auto, een Audi A3, eerder in de omgeving van de Juan Grisstraat gezien en/of heeft u gezien wie de auto op de Breitnerstraat geparkeerd heeft?
* Heeft u informatie over waar de daders na de Breitnerstraat heen zijn gevlucht?
* Heeft u foto's en/of filmpjes gemaakt van de plofkraak, de vluchtauto en/of de daders?



Neemt u dan contact op met de recherche in Almere via 0900-8844 of via het meldformulier op politie.nl. Daar kunt u ook eventuele foto's en/of filmpje uploaden. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online.