Inbrekers onder de blubber aangehouden


Inbrekers onder de blubber aangehouden

Laatste update:
28-07-2016 | 13:23

Schiedam - Agenten hebben twee verdachten van inbraak aangehouden. Ze waren kletsnat en zaten onder de blubber. Ze worden verdacht van inbraak bij een sportvereniging aan de Parkweg. Agenten gingen nadat een oplettende getuige de melding doorgaf op woensdagmiddag naar de voetbalvereniging.

Politie-embleem Politie-embleem

Ze zagen bij het tuinhuizencomplex een vrouw en man lopen nat en onder de blubber. Ze waren net uit de sloot gekomen. De twee hadden een trekkar bij zich waar een deel van de buit inzat. De 38-jarige vrouw uit Schiedam had een zak met geld die zij eerst verstopte onder haar kleding. De
aangehouden man is 22 jaar oud en de woonplaats is nog niet duidelijk. Politiemensen namen de twee mee naar het bureau.

Meld verdachte situaties

Zo blijkt dat snel melden van verdachte situaties bij de politie heel belangrijk is. De politie is daar ook zeer blij om. Ziet u verdacht gedrag of bent u getuige van een strafbaar feit, geef dat dan direct door aan de politie via het alarmnummer 112. De politie registreert wat u vertelt over
de situatie en beoordeelt wat de mogelijkheden zijn om actie te ondernemen.

Bel 112

Bel 112 bij spoed of heterdaad; het gaat dan om spoedeisende hulp bij direct levensbedreigende situaties of wanneer u verdacht gedrag signaleert of getuige bent van een misdrijf. Dan telt elke seconde.

Op de hoogte blijven

Als u op de hoogte wilt blijven van wat de politie met uw melding heeft gedaan, dan wordt u geinformeerd u zodra de politie ter plaatse is, of u wordt naderhand gebeld.

Andere informatie voor de politie kunt u altijd doorgeven via het nummer 0900-8844