Buitenbeurs van 3 t/m 6 augustus in Barneveld


Thema van Naar Buiten 2016 is ‘Oud-Hollandsch’

Barneveld, 20160718 -- Van 3 t/m 6 augustus vindt op Landgoed De Schaffelaar in Barneveld de buitenbeurs Naar Buiten plaats. Het is de zestiende editie van deze buitenfair voor het hele gezin. Het thema dit jaar is Oud-Hollandsch. Op het terrein wanen de bezoekers zich in de vorige eeuw met een authentieke kaasmarkt, de gezellige brocantemarkt en een klaslokaal uit de vorige eeuw. De beurs biedt voor het hele gezin volop demonstraties, presentaties, doe-mee-activiteiten en interessante stands.

Thema Oud-Hollandsch
Het thema Oud-Hollandsch komt op de hele beurs terug. In de Activiteitenring lopen kaasdragers twee keer per dag met kazen op berries zoals op een oud-Hollandse kaasmarkt. Er zijn oud-Hollandse voertuigen en gebruiksvoorwerpen te bewonderen. Een kruidenierswinkel, timmermanswerkplaats en klaslokaal zijn ingericht zoals in vroeger tijden. Bezoekers kunnen meezingen met liedjes uit grootmoeders tijd en spulletjes van vroeger aanschaffen op de brocantemarkt.

Op het terrein
De beurs biedt demonstraties, presentaties, doe-mee-activiteiten en interessante stands voor het hele gezin. Op tal van beursonderdelen staat het buitenleven centraal. In de grote Activiteitenring vinden demonstraties plaats met onder andere paarden, honden en oud-Hollandse rijtuigen. Het Workshop Paviljoen, Buitenerf, Muziektent en de Brocantemarkt behoren tot de vaste onderdelen van Naar Buiten. Voor de kinderen zijn er het Huttendorp en de Top Speeltuin.

Praktische informatie
Naar Buiten 2016 vindt plaats van woensdag 3 tot en met zaterdag 6 augustus op Landgoed de Schaffelaar in Barneveld. Het landgoed ligt tegenover het NS-station Barneveld-Centrum. Van woensdag t/m vrijdag is de beurs geopend van 10.00 tot 21.00 uur; op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie: http://www.naarbuiten.nu/.