Straatroof Newtonstraat, politie zoekt getuigen


Straatroof Newtonstraat, politie zoekt getuigen

Laatste update:
04-08-2016 | 13:44

Den Haag - Een 54-jarige vrouw uit Den haag werd 4 augustus omstreeks 02.00 uur het slachtoffer van een straatroof. Een tot nu toe onbekende man beroofde haar van haar tas.

Het slachtoffer liep vanaf de Beeklaan in de richting van de Newtonstraat. Op de Beeklaan werd zij aangesproken door twee mannen, daar reageerde ze niet op en liep door. Even later opende ze de deur van haar woning aan de Newtonstraat en voordat ze kon reageren werd ze beetgegrepen door een
man. Er ontstond een worsteling en de man zag kans de tas van de vrouw af te pakken. De tas is van leer, bruin van kleur en ong 40 bij 50 cm groot.

Tijdens de worsteling bedreigde de man de vrouw. De man rende daarna weg. De vrouw raakte tijdens de worsteling gewond aan haar hand.

De man was licht getint, ongeveer 20 jaar oud, droeg een zwarte jas, had zwart haar en was ongeveer 1.85 lang.



De districtsrecherche van Den Haag-West zoekt getuigen van deze straatroof. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u informatie die kan helpen de dader van deze straatroof te vinden neem dan contact op met de recherche District Den Haag West via 0900-8844. Liever anoniem dan via M 0800-7000.