Open Dag Havingness op 27 augustus in Beetsterzwaag


Havingness, het Centrum voor Intuïtieve Ontwikkeling in Noord Nederland

Beetsterzwaag, 20160812 -- In het mooie statige Huize Lyndenstein in Beetsterzwaag geeft Havingness op zaterdagochtend 27 augustus een Open Dag. Bezoekers zijn dan welkom voor een introductieles en om een gratis healing of reading te ontvangen. Op deze ochtend is er alle ruimte om vragen te stellen en te kijken of onze directe aanpak van energiewerk jou ook aanspreekt. Wij hebben in de afgelopen 30 jaar al duizenden mensen mogen lesgeven in dit mooie energiewerk.

Intuïtie = eigen weten.

Het is je essentiële bron van inspiratie.
Intuïtie geeft je de enige informatie die echt voor je werkt: je eigen antwoorden.
In dit heldere tijdloze curriculum gebruiken we simpele, krachtige meditaties & visualisaties om blokkades en filters in je energiesysteem op te ruimen. Zo neem je opnieuw je eigen intuïtie en helderheid in eigendom.
Je leert direct, plezierig en in zekerheid met jezelf te werken. Voor je eigen persoonlijke & spirituele groei. Met een helder bewustzijn, groter begrip en meer plezier en genegenheid in je leven en je doelen.

We doen dit al heel lang via korte cursussen, gedegen opleidingen en interessante workshops. Sinds 6 jaar nu ook in Beetsterzwaag, centraal gelegen in Noord Nederland.

Geef je wel op via de site, dan ben je zeker van taart bij de koffie. www.havingness.nu/portfolio/open-dag-2/

Zie voor meer informatie: www.havingness.nu