A58: Afsluiting door werkzaamheden vanaf oprit (22) Zegge tot afrit (24) Roosendaal (richting Bergen op Zoom); 27-29 augustus | Rijkswaterstaat

A58: Afsluiting door werkzaamheden vanaf oprit (22) Zegge tot afrit (24) Roosendaal (richting Bergen op Zoom); 27-29 augustus

Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 12 augustus 2016- Laatste update: 12 augustus 2016 09:45 uur

Rijkswaterstaat voert van zaterdag 27 augustus 21.00 uur tot maandag 29 augustus 03.00 uur onderhoud uit aan het asfalt van de A58 ter hoogte van Roosendaal.

Tijdens deze werkzaamheden is de A58 vanaf oprit (22) Zegge tot afrit (24) Roosendaal in de richting van Bergen op Zoom afgesloten voor al het verkeer. Oprit (23) Roosendaal naar de A58 in de richting van Bergen op Zoom is eveneens afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluitingen

Van zaterdag 27 augustus 21.00 uur tot maandag 29 augustus 03.00 uur zijn de volgende plaatsen afgesloten:

* A58 vanaf oprit (22) Zegge tot afrit (24) Roosendaal in de richting van Bergen op Zoom.

* A58 oprit (23) Roosendaal-Oost in de richting van Bergen op Zoom.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze werkzaamheden betreffen onderhoudswerkzaamheden die horen tot het Variabel Onderhoudscontract dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers en uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie

Meer informatie over afsluitingen vindt u ook op de pagina Geplande Werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).